Sang, dans, tromming, glede og lek. Syngende hånddukker, flagrende blå stoffhimler, lydvare klangstaver, freske rytmer, vuggende gode bevegelser. Alt dette kan du få oppleve i løpet av en musikksamling, og mer til.Lederen av gruppa tar dere med gjennom et stort repertoar av sanger, de gode gamle så vel som nytt spennende stoff. Rim og regler blir flittig benyttet, og i gruppene med de største barna tar vi også i bruk nedskrevne historier og eventyr samtidig som ungene er med på å lage historier der og da.

Barnas Kulturverksted har et stort utvalg av rekvisitter som vi benytter i musikksamlingene. Finger- og hånddukker, ulike trommer(blant annet store afrikanske djember), andre klang- og rytmeinstrument, store stoffer og silkebånd i forskjellige farger, baller, bamser og små troll er noe av dette. Over et semester på 10 eller 12 ganger(avhengig av om det er dag grupper eller ettermiddagsgrupper) skal dere få ta del i musikalske samvær med sang, spill, dans og bevegelse m.m. For mange av dere er det kanskje første gangen dere er med på musikkgrupper, og det er derfor ekstra spennende. Vi ønsker å gi både dere voksne og barna deres gode musikalske opplevelser, ikke bare når dere kommer på gruppa, men også forhåpentlig inspirere til å synge, spille og danse mer hjemme.For barnet er det nettopp din stemme som er det vakreste i denne verden, så syng med den stemmen du har!

På musikkgruppene legger vi all prestasjonsangst på hylla og klemmer til med det vi har av stemme, bevegelse, og dans. Velkommen som den du er! På daggruppene er det lagt inn en sosial pause underveis, med servering av kaffe, te eller saft. Da er det fritt fram for prating, spising, bleieskift og andre gode viktige ting. På ettermiddagsgruppene er det stort sett lagt inn et kvarters pause mellom de forskjellige gruppene, både for gi barn og voksne som har vært på gruppe tid til god avrunding av timen og de neste deltakerne tid til å bli litt “varme i trøya”.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s