Dette kurset starter opp om vi får nok påmeldte.

Babymassasje og musikk gir glade og trygge barn og voksne. Det kan gi sterke og nære bånd mellom voksne og barn, og er språk som sier mer enn ord.

På massasjedelen i kurset lærer du strykninger på ben, mage, bryst, armer, ansikt og rygg. Det blir litt informasjon om babymassasje og tatt hensyn til deres ønsker.  Du får med deg massasjeolje og kompendie.

Musikkdelen vil bygge opp under stemningen som oppstår i massasjedelen, med ulike måter å bruke stemme og bevegelse på samt harmoniske klanger og rytmer fra instrumenter.

Lederne for gruppa vil være Cathrine Lund og Kristine Helgeland Mosdøl.

Cathrine Lund vil lede massasjedelen i kurset. Hun er sertifisert babymassasje- instruktør BIN Babymassasje I Norge, og har drevet kurs siden år 2000, blant annet jevnlige kurs på Atha Yoga. Hun har også kurs i sin egen praksis. Ellers jobber hun som homeopat og healer.

Kristine Helgeland Mosdøl vil lede musikkdelen av kurset.  Hun har ledet musikkgrupper for foreldre og barn i alder 0-6 år i mange år.  Hun er faglærer med musikk, drama, religion, tegnspråk og pedagogikk i fagkretsen.  Er for tiden master-student. Har jobbet ved Sola kulturhus og Sola Kulturskole, med barneteater og musikkgrupper.  Har også jobbet ved Auglend skole, avdeling for hørselshemmede.  Nå frilanser fulltid, som musikkpedagog, kursholder og som sanger/formidler.

Gruppa vil bestå av til sammen 10 ganger, 4 ganger med både musikk og massasje og 6 ganger med bare musikk. Med to instruktører og to temaer i deler av kurset, vil prisen bli noe høyere enn et vanlig kurs. Prisen er satt til kr 2000. Dere får da to flotte kurs i ett med dyktige ledere som kan sine fag. Vi gleder oss til å se dere på dette unike kurset!

Meld deg på under påmelding img_6546